Båt/fritidsbatterier

 

Exide_Start_AGM

Båtbatteri - Start Engine Need(startkraft)

START -batterier er utviklet for å levere høy startstrøm. De brukes vanligvis som strømkilde for å starte standardutstyrte båter, men også som en del av batteriinstallasjonen i båter med mye elektrisk utstyr. Ved denne bruken holdes batteriene fulladede siden dynamoen lader dem raskt opp når båten går. Batterier som anbefales for start har høy ytelse og lang levetid. START -sortimentet er utviklet for å dekke startbehovet for alle typer båtmotorer.
 
Sonnak_StartML_Kurva_orange
_______________________________________________________________________
Exide_Dual_AGM

Båtbatteri - Dual Supply Need(startkraft og forbruk)

DUAL-batterier er utviklet for bruk i båter med felles batteri for hele båtens strømforsyning, men batteriene kan også brukes til å drive elektriske sidepropeller, vinsjer og ankerspill eller annet utstyr. Disse typene installasjoner innebærer at batteriene blir delvis utladede under bruk og har derfor forsterkede batteriplater. DUAL-sortimentet har løsningen for å dekke energibehovet for de aller fleste små og middelsstore båter.
 
Sonnak_DualML_Kurva_BLA
_______________________________________________________________________
Exide_Equipment_Gel_bat

Båtbatteri - Equipment Supply Need(forbruk)

EQUIPMENT-batterier er utviklet for bruk i båter med adskilte strømkretser for elektrisk utstyr. Dette gjelder strømforsyning til navigator, redning, sikkerhet og komfort. Denne typen installasjon innebærer at batteriene blir delvis eller til og med helt utladet ved bruk og man må derfor ha batterier som tåler hyppig lading. EQUIPMENT-sortimentet er løsningen for å dekke energibehovet til alt fra småelektronikk til reservekraft.
 
Exide_EquipmentML_Kurva_gul
_______________________________________________________________________
Exide_Equipment_Gel2

Fritidsbatteri - Exide Equipment Gel

EQUIPMENT GEL er ett fritidsbatteri som er utviklet for moderne fritidskjøretøyer med mye elektrisk utstyr og stort energibehov. Batteriets konstruksjon gjør det mulig med fleksibel montering ettersom de kan monteres i oppholdsrommet og plasseres liggende.
 
 ML_Kurva_gul (1)
_______________________________________________________________________
Exide_Dual_AGM (1)

Fritidsbatteri - Exide Dual AGM

DUAL AGM er ett fritidsbatteri som er konstruert for bruk i moderne bobiler og campingvogner. Batteriets konstruksjon byr på flere fordeler som; fleksibel montering, de kan monteres i små rom og plasseres liggende, de er lekkasjesikre og har ikke behov for syresjekk og etterfylling av vann. De har også kortere oppladingstid. Holdbarheten ved lagring er også meget god.
 
 ML_Kurva_BLA (1)
_______________________________________________________________________
Sonnak_Dual (1)

Fritidsbatteri Sønnak Dual

DUAL Fritidsbatteri er konstruert for strømforsyning til tradisjonelle bobiler og campingvogner. Batterier av DUAL-typen skal monteres oppreist, de er lekkasjesikre og utstyrt med sentral utlufting og eksplosjonshemmende filter.
 
 ML_Kurva_BLA (1)