Bilbatterier

Sønnak Powerline - Best

Sønnak Powerline har høyeste kapasitet og leverer skikkelig startkraft. Dette batteriet er den beste løsningen dersom kjøretøyet: har hyppig kaldstart, ofte parkeres uten motorvarmer, har mye elektriske ekstraustyr, har spesifikke behov eller har plassering av batteriet slik at det er vanskjelig tilgjengelig.
 

Dette, i tillegg til at batteriet er produsert for å tåle dyputladning, gjør Sønnak Poweline til det naturlige valget for deg som trenger et batteri med ekstra kraft.

Sønnak Powerline sikrer høy kaldstartseffekt og lengre levetid enn standardbatterier og passer for biler med mye ekstrautstyr. Det fungerer utmerket ved bykjøring med mange kaldstarter.

Batteriet er helt vedlikeholdsfritt, og Magic Eye gjør det enkelt å se ladekapasiteten raskt og enkelt.

Powerline_speil
 • Batteriet har ekstrem startkraft.
 • Batteriet passer for biler med mye elektronsik utstyr.
 • Batteriet passer for biler som bruker i svært kaldt eller varmt klima.
 • Batteriet passer til bruk på korte kjørestrekninger med tøff batter
_______________________________________________________________________

SØNNAK SUPERLINE - BEDRE

Sønnak Superline passer bra for de fleste moderne biler som har en viss mengde elektrisk ekstrautstyr. Dette bilbatteriet anbefales dersom kjøretøyet: har hyppig kaldstarter, ofte parkeres uten motorvarmer, har noe elektrisk ekstrautstyr eller eventuelt har dieselmotor.

Det gir ekstra startkraft samtidig som det tåler høy belastning med bevart spenningsnivå. Sønnak Superline er tilpasset nordisk klima og fungerer bra enten det er snakk om mye bykjøring eller parkering utendørs. Batteriet er helt vedlikeholdsfritt og kommer med Magic Eye, som gjør det enkelt å se resterende ladekapasitet.

 

Superline_speil
 • Batteriet har god startkraft.
 • Batteriet passer for biler med en normal mengde elektronisk utstyr.
_______________________________________________________________________

SØNNAK STANDARD - BRA

Sønnak Standard er nettopp det navnet tilsier – et godt standardbatteri. Batteriet egner seg dersom kjøretøyet: har få kaldstarter, har tilgang til motorvarmer eller kun har standard elektriske utstyr.

Batteriet dekker basisbehovet for start og kjøring under normale forhold. Det passer altså for kunder med biler som har lite ekstrautstyr, og som kjøres på en slik måte at batteriet blir skikkelig ladet.

 

Standard_speil

 • Et bra bilbatteri som dekker basisbehovet ved normal kjøring.
 • Batteriet passer for biler med lite ekstrautstyr.
_______________________________________________________________________

Batterier med spesiell ytelse

SØNNAK AGM (Absorbent Glass Mat)


Sønnak AGM er utviklet i samarbeid med Europas fremste bilprodusenter. Batteriet er utstyrt med den mest avanserte batteriteknologien som finnes i dag. Det betyr at vi kan tilføre optimal ytelse for anvendelser som krever ekstrem sykling. Ytelse gjelder både kapasitet og lademottakelighet. Dette er helt grunnleggende for mikrohybridbiler som er utstyrt med Stop & Start-system og energigenererende bremsesystem.

AGM_speil
 • Høy kvalitet og teknologi.
 • Ekstrem utholdenhet: tre ganger høyere syklingskapasitet enn standardbatterier.
 • Maksimal sikkerhet: hermetisk lukket batteri med overtrykksventiler og rekombinasjonsteknologi, som gir sikkerhet ved montering i kupeen.
Batteriet egner seg også svært godt til andre formål hvor det er et stort energibehov, for eksempel i båter, campingvogner og konvensjonelle biler med mange elektriske installasjoner, slik som ambulanser, politibiler osv.
_______________________________________________________________________

SØNNAK ECM(Enchanced Cycle Mat)

Sønnak ECM (Enhanced Cycle Mat) er utviklet i samarbeid med Europas ledende bilprodusenter. ECM-teknologien er spesielt tilpasset kjøretøyer med Stop & Start-system.

ECM_Speil
 • Høy kvalitet og teknologi
 • Høy utholdenhet: spesielt tilpasset mikrohybridenes syklingsprofiler
 • Maksimal fleksibilitet: Sønnak ECM opprettholder sine gode syklingsegenskaper selv under høye temperaturer, derfor er Sønnak ECM det anbefalte batterivalget for biler hvor batteriet er montert i motorrommet.
Batteriets gode syklingsegenskaper gjør det også svært anvendelig på andre områder med høyt strømbehov, for eksempel båt- og friluftsliv.