MC/ATV/Scooterbatterier

exide_factory_sealed

Exide Factory Sealed

Et servicefritt batteri som leveres med riktig mengde elektrolytter direkte fra fabrikken. Exide Factory Sealed er velegnet for kjøretøyer der batteriet er plassert på et sted med vanskelig atkomst. Batteriet trenger aldri å etterfylles. Finnes kun som 12 V.
 
_______________________________________________________________________
exide-maintenance-free

Exide Maintenance Free

Exide Maintenance Free er et fullstendig lukket batteri (AGM-teknologi) som er klart til bruk. Batteriet er ypperlig til bruk når batteriet er montert på et vanskelig tilgjengelig sted, og det er mer bestandig enn standardbatteriene. Exide Maintenance Free tåler tøffe forhold og er velegnet til for eksempel skogskjøring og snøscooterbruk. Batteriet trenger aldri å etterfylles. Finnes kun som 12 V.

Etter syrefylling, la batteriet hvile ca 30 min før propper settes på. Les sikkerhetsanvisningene som medfølger batteriet.


 
_______________________________________________________________________
Battery-Conventional-incl-acid-pack

Exide Conventional

Exide Conventional er et standardbatteri som passer for moderat landeveiskjøring. Batteriet leveres tørrladet (elektrolytt fylles før du tar batteriet i bruk, se MC anbefalingstabellen) og brukes til landeveiskjøring. Finnes i to størrelser – 6 V og 12 V.